«Όταν εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε τηλεόραση, οι Τούρκοι δεν ήξεραν τι είναι η κάμερα»

Alyssa Milano

«Ο Τούρκος φταίει που έρχεται ή εμείς που δεν είμαστε έξυπνοι να πάμε;»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης ξεκαθαρίζει τα πράγματα γύρω από τη σειρά «Έγκλημα και Πάθος», μιλώντας Στη Φωλιά των Κου Κου και δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τους παίκτες του Survivor είτε ως παίκτης, είτε ως παρουσιαστής.

Το «Έγκλημα και Πάθος» είχε 12 επεισόδια. Ούτε 140, ούτε 150. Είχε ένα πολύ δυνατό concept. Η ελληνική τηλεόραση δεν έχει τίποτα παρόμοιο, ούτε έχει κάνει ποτέ και δεν ήταν μια σειρά που περιμέναμε να κάνει τηλεθέαση. Ήταν πολύ χαμηλό το μπάτζετ. Δεν φαινόταν. Είχαμε πάρα πολύ λίγα λεφτά, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλα επεισόδια με αυτά τα λεφτά. Και διαβάζω «κόπηκε». Δώδεκα επεισόδια είχαμε.

Ο ΣΚΑΪ εμένα μου άρεσε πιο πολύ όταν ήταν ενημέρωση. Τώρα που μετασχηματίστηκε και έγινε κάτι άλλο, δεν μπορώ να σας πω ότι με ενθουσιάζει. Μαγκιά του Ατζούν Ιλιτζαλί! Όλοι μου λένε «Ο Τούρκος που ήρθε…». Όταν εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε τηλεόραση, οι Τούρκοι δεν ήξεραν τι είναι η κάμερα. Οι Τούρκοι λοιπόν έφτιαξαν μια βιομηχανία εξαγωγική και εμείς μείναμε βιοτεχνία. Ο Τούρκος φταίει που έρχεται ή εμείς που δεν είμαστε έξυπνοι να πάμε;

Δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, δεν φοβάμαι. Πολλούς από τους παίκτες τους «ρίχνω» κιόλας σε πολλά. Θα μου άρεσε να είμαι και παρουσιαστής σε ένα ριάλιτι γιατί έχω ζωντάνια και πάντα στο ριάλιτι αυτό που με ενοχλεί είναι ότι οι άνθρωποι που το παρουσιάζουν είναι λίγο βαρείς. Θέλει πιο ζωντάνια, πιο ευστροφία», ανέφερε στη συνέντευξη του ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!