«Όταν έμαθα ότι θα πάω στην εκπομπή της «φρίκαρα» πάρα πολύ άσχημα και δεν ήθελα!»

Δημήτρης Μηλιόγλου

«Δεν ήμουν φαν της, ακούγοντας όλα αυτά που έλεγαν για εκείνη..»

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου μιλάει για το Ooh la la του ΣΚΑΙ στο οποίο συμμετέχει και αποκαλύπτει στην Πολυξένη Καραμίχα και στην εφημερίδα Real πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα συνεργαστεί με τη Σάσα Σταμάτη.

Πώς είναι η Σάσα Σταμάτη ως συνεργάτιδα;

Με τη Σάσα είχαμε πει απλώς ένα «γεια» πέρυσι σε μια κοινωνική εκδήλωση, δεν την γνώριζα. Ουσιαστικά γνωριστήκαμε φέτος. Όταν έμαθα ότι θα πάω στην εκπομπή της «φρίκαρα» πάρα πολύ άσχημα και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση. Δεν ήμουν φαν της, ακούγοντας όλα αυτά που έλεγαν για εκείνη, έβλεπα κι ένα άτομο που ήταν τελείως διαφορετικό από εμένα, καθώς εγώ παραείμαι ευγενικός και «φύτουλας». Γνωρίζοντας την ωστόσο, κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί – διαμάντι, ένα κορίτσι μεγαλόψυχο που θέλει να βοηθάει τους πάντες, που βάζει πάνω από όλους την ομάδα και όχι τον εαυτό της, πράγματα τα οποία δεν τα περίμενα από εκείνη. Η Σάσα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα.

[dfp_ads id=236982]

Είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του Ooh la la; 

Ναι γιατί είναι μια καινούρια εκπομπή αντιμέτωπη με ζώνες που έχουν χτίσει τον κόσμο τους και έχουν το κοινό τους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αν λάβεις υπόψη ότι μπήκαμε στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν και στήσαμε κάτι πολύ γρήγορα. Για τα νούμερα τηλεθέασης μπορούν να μιλήσουν μόνο οι διευθυντές προγράμματος, εγώ λέω τη γνώμη μου. Γουστάρω που είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή και δεν ντρέπομαι να το λέω.

Έχεις μιλήσει για την επόμενη σεζόν;

Όχι ακόμη. Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα. Θα ήταν ωραία να συνεχίσουμε και του χρόνου γιατί θεωρώ ότι η εκπομπή ακόμη δεν έχει «ξεδιπλωθεί» και δεν έχει δώσει το 100% της. Επιπλέον περνάμε καλά και είναι πολύ ωραίες οι σχέσεις μεταξύ τους.