«Όταν έκλεισε το Alter δυσκολεύτηκα οικονομικά! Ναι μεν ήμουν υψηλά αμειβόμενη, αλλά…»

Alter

«Αναλόγως με τον μισθό που παίρνεις έχεις και κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες τρέχανε».

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10” έδωσε συνέντευξη η Μαρία Σινιώρη, που μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που έκλεισε το Alter.

«Ο κόσμος το αγκάλιασε αυτό που έκανα. Το έκανα πολύ απλά, δηλαδή με ευχαριστούσε αυτό που έκανα, έβγαινε αυτό και στον κόσμο και χαρακτηρίστηκα όπως λες το “κορίτσι του καιρού”. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν, δεν είναι κάτι που το έχω μετανιώσει και δεν κλείνω  και τους κύκλους έτσι εύκολα. Μπήκα σε διαδικασία συζητήσεων για κάτι άλλο τηλεοπτικά, αλλά αν είναι κάτι το οποίο για να είμαι απλά στο γυαλί, δεν το αποδέχομαι.

Δεν θέλω να κάνω κάτι στην τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Ναι μεν ήμουν υψηλά αμειβόμενη, αλλά όχι από αυτούς τους τρελούς μισθούς. Είχα έναν καλό μισθό. Απόθεμα δεν έχω, με το που έκλεισε το Alter φυσικά και δυσκολεύτηκα όπως όλοι αυτοί που ήμασταν στο ίδιο επίπεδο μισθού. Μπορεί να μην δυσκολεύτηκα τους τρεις πρώτους μήνες, μετά δυσκολεύτηκα γιατί αναλόγως με τον μισθό που παίρνεις έχεις και κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες τρέχανε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σινιώρη.

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Σινιώρη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!