«Όταν έκανα πρωινή εκπομπή πάθαινα εγκαύματα από τα φώτα και είχα πρόβλημα με τα μάτια μου»

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος αποκαλύπτει.

Στην εκπομπή “Pop Up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τα ιδιωτικά κανάλια, τη δημόσια τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε να κάνει πρωινή εκπομπή πάθαινε εγκαύματα από τα φώτα του στούντιο.

«Το άγχος υπήρχε στην ιδιωτική τηλεόραση. Μόνο στη δημόσια τηλεόραση δεν μας ένοιαζαν. Στη δημόσια τηλεόραση δεν έδιναν τόσο μεγάλη προτεραιότητα στους αριθμούς και τα νούμερα. Όταν έφερνα μεγάλη συνέντευξη στα ιδιωτικά κανάλια έπρεπε να ξαναπαίξουν το καλοκαίρι για να εκτιμηθούν. Έφερνα παγκόσμια αποκλειστικότητα έναν πολιτικό ηγέτη ή τον Άντονι Κουίν και πάντα έπαιρνε μικρή θέση. Ένας διευθυντής ειδήσεων μου είχε πει “ έλα, βρε Ειρήνη μου γίνε πιο ροζ”.

Μου έφεραν μια κοπέλα σχεδόν γυμνή με έναν παπαγάλο. Ο παπαγάλος την επόμενη μέρα έκανε υψηλά νούμερα και άκουγα να λένε “είδες τι νούμερα έκανε;”. Εγώ τότε αισθανόμουν νούμερο. Σε μια άλλη συνέντευξη σε κεντρικό δελτίο φορούσα το σακάκι μου κι αυτή είχε ένα βαθύ ντεκολτέ και έπρεπε να τη ρωτήσω για τη Μύκονο και τον φίλο της. Μόλις τελείωσε αυτό το δελτίο ειδήσεων εγώ παραιτήθηκα.

Η πρώτη πρωινή εκπομπή ήταν το 1988 με την… ομιλούσα. Τα πρωινάδικα τα ξεκίνησα εγώ με τν Άρη Σκιαδόπουλο και όχι η Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα ξεκίνησε το πρωινό με τη μορφή που βλέπουμε σήμερα. Τότε πάθαινα φωτοεγκαύματα, γιατί δεν είχαμε συνηθίσει να βγαίνουμε στα φώτα ενός στούντιο τηλεόρασης. Και είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια μου. Το 1997 κάλυψα τον θάνατο της Νταϊάνα και όταν γύρισα δεν βρήκα τη θέση μου, δεν είδα το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων», είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου.