«Όταν είπα ότι είμαι gay ανακουφίστηκα»

Πασίγνωστος Έλληνας εξομολογείται...

Καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο JOIN US, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μίλησε για…

Το σύμφωνο συμβίωσης:
Με το σύμφωνο μπήκαμε σε έναν καλό δρόμο. Σε επίπεδο συμβολικό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχεις να λες όσο και να με βρίζεις πάρε και αυτό στα μούτρα. Ύστερα οι άνθρωποι θα λέγονται παντρεμένοι, όχι συμφωνημένοι. Οπότε είναι μια μικρή νίκη.

Όταν ανακοίνωσε ότι είναι gay:
Όταν είπα ότι είμαι gayανακουφίστηκα. Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει ένα βάρος, μετά λέει «ουφ» και περνάει καλύτερα. Το συνιστώ σε πολλούς να το ξεφορτωθούν. Πρακτικά στην αρχή με δυσκόλεψε γιατί τα βλέμματα έγιναν pixel. Οι άνθρωποι που ζούσα μαζί ήταν κυρίως ξένοι γιατί δεν μπορούσαν να αντέξουν αυτό το βάρος. Όταν περπατάω μαζί με έναν άγνωστο άνθρωπο πάω λίγο απόμερα για να μην αρχίσουν να λένε ποιος είναι αυτός.

Τα gay δημόσια πρόσωπα:
Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος που θεωρεί ότι ο καθένας μπορεί να διατηρήσει για τον εαυτό του τα μυστικά που θέλει. Όμως η επαγγελματική μου επάρκεια στη δημοσιογραφία με έμαθε ότι για τα δημόσια πρόσωπα ο κόσμος δικαιούται -σε περίπτωση που υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που είναι και αυτού που κάνουν- να το μάθει.
Τα πιτσιρίκια όταν με πλησιάζουν, αν δεν μου κάνουν το «γνωστό σήμα» μου λένε «μεγάλε» κλπ. Ο καθένας απ’ το περίσσευμά του. Όταν είσαι κομπλεξικός…

https://www.youtube.com/embed/442_9FyGqvI