«Όταν έφυγε ο Νίνο από το Fame Story είχα βάλει τα κλάματα! Μιλούσα με τους κολλητούς μου και…»

Νίνο

Τον «έδωσε» η Ναταλία Γερμανού που παρουσίαζε τότε το Fame Story.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Νίνο πως εγκαταλείπει τις νυχτερινές εμφανίσεις του, έγινε αναφορά στο Fame Story και στο γεγονός πως τότε είχε αποχωρήσει για λίγο από το μουσικό ριάλιτι, αφού δεν αντέχει την πίεση. Κάπου εκεί ήταν που η τηλεοπτική παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται» άρχισε να πετά μπηχτές στον Κώστα Τσουρό… Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τότε τι είχε ειπωθεί στην σύσκεψη τους γύρω από το θέμα…

«Όταν ο Νίνο έφυγε από το Fame Story, το παρουσίαζα εγώ εκείνο, το 1ο. Έφυγε ο Νίνο, αλλά ξαναγύρισε ξαφνικά ένα βράδυ σε ένα live ζωντανά, ούτε η παρουσιάστρια δεν το ήξερε, μου το είπε στο αυτί ο Βιντιάδης, μου είπε να είσαι έτοιμη για όλα. Εμφανίστηκε ο Νίνο την ώρα που τραγουδούσε η Φωτεινή Τσιτσιγκού το «Ροζ». 20 χρονών λοιπόν ο Κώστας τότε, έβλεπε την εκπομπή στο σπίτι του και τι έκανε πιστεύετε όταν είδε τον Νίνο να ξαναμπαίνει στο Fame Story; Έβαλε τα κλάματα!», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

«Μα να μην μπορούμε να πούμε κάτι σε σύσκεψη; Ναι παιδιά, είχα στεναχωρηθεί όταν ο Νίνο έφυγε από το Fame Story, και όταν ξαναγύρισε είχα βάλει τα κλάματα και μιλούσα τότε με τους κολλητούς μου που κι αυτοί είχαν βάλει τα κλάματα και μοιραζόμασταν τον πόνο μας και τη χαρά μας που γύρισε ο Νίνο στο παιχνίδι», διαμαρτυρήθηκε ο Κώστας Τσουρός που εξήγησε τι είχε συμβεί.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!