«Όταν χειρουργήθηκα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η μόνη που ήρθε να με δει»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
«Ηθοποιοί γνωστοί και δημοσιογράφοι, έλεγαν πράγματα εναντίον της που ήταν υπερβολή.»

Το όνομα της είναι συνδεδεμένο με την ομορφιά και από τη σχολή μοντέλων της έχουν περάσει πλήθος γυναικών που κέρδισαν τίτλους ομορφιάς ή ξεκίνησαν να εργάζονται στην τηλεόραση. Μία από αυτές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία η Κρίστι Κρανά κρατά καλές σχέσεις. Η ίδια ρωτήθηκε από Τζωρτζέλα Κόσιαβα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για το τι πιστεύει ότι έφτιαξε και μέχρι στιγμής φαίνεται να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης…

«Ούτε εγώ γνωρίζω κάτι. Απλά ξέρω ότι το προσπαθεί. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι κάπου. Μακάρι να μπορέσει γιατί της αρέσει η τηλεόραση.

Είναι ένα φρέσκο, δροσερό, ωραίο κορίτσι. Γράφει πολύ ωραία. Θα μπορούσε να κάνει ίσως περισσότερα πράγματα να βελτιώσει τον εαυτό της περισσότερο. Αλλά δέχτηκε τόσα αρνητικά σχόλια αυτό το κορίτσι κι από ανθρώπους που δεν είχαν κανένα λόγο. Να μιλάς άσχημα για ένα κορίτσι που δεν το γνωρίζεις. Και ηθοποιοί γνωστοί και δημοσιογράφοι, έλεγαν πράγματα εναντίον της που ήταν υπερβολή. Σίγουρα δεν είναι η τέλεια. Κανείς δεν είναι τέλειος. Σίγουρα έκανε λάθη αλλά το προσπάθησε.

Από εκεί και πέρα, ήταν μαθήτρια μου, έχω δουλέψει μαζί της, ήταν πολύ καλή μαζί μου, δεν ξέρω με τους άλλους. Είναι ένα κορίτσι που μιλάμε και που όταν είχα ένα ατύχημα ήταν η μόνη που ήρθε και με είδε. Έπεσα γλίστρησα στο δρόμο και έσπασα το ισχίο μου, αλλά δόξα τω Θεώ. Τη μια μέρα χειρουργήθηκα και την άλλη περπάτησα. Εκείνη ήρθε και με είδε και έκατσε δύο ώρες μαζί μου. Που συνήθως δεν το κάνουν άλλα κορίτσια που έχω βοηθήσει υπερβολικά» εκμυστηρεύτηκε η Κρίστι Κρανά.