«Όταν αγχώνομαι με πιάνουν μικρές βουλιμικές τάσεις»

«Με ένα πρόβλημα υγείας αναθεωρείς πολλά...»

Η Μαλού Κυριακοπούλου, μοιράστηκε με το περιοδικό YOU και τον Ανδρέα Θεοδώρου, στιγμές από τα παιδικά της χρόνια αλλά και τις προσωπικές σκέψεις της…

Πώς ήσουν ως παιδί;

Με περίπλοκη δύσκολη εφηβεία, την ταλαιπώρησα τη μαμά μου! Εκτονωνόμουν με την κιθάρα μου. Την έπαιρνα στο σχολείο και είχα αρκετές απουσίες, γιατί ξεχνιόμασταν με τους συμμαθητές μου που παίζαμε και δεν πηγαίναμε για μάθημα!

 Διατροφικές διαταραχές πέρασες;
«Σίγουρα κάποιες φορές όταν αγχώνομαι με πιάνουν μικρές βουλιμικές τάσεις. Και μετά έχω τύψεις. Είμαστε σε έναν χώρο που η εικόνα είναι σημαντική, δεν είσαι ελεύθερος με το φαγητό. Μικρή ήμουν αφρατούλα και όταν τσακωνόμασταν με την αδελφή μου με έλεγε, «χοντρή». Τώρα μου έχει μείνει ψυχολογικό…».

Πήγες σε ψυχολόγο;
«Όταν βρω χρόνο και το αποφασίσω θα ήθελα να πάω για να ανακαλύψω περισσότερο τον εαυτό μου».

Σε κορόιδευαν στο σχολείο λόγω αυτού;
«Όχι, γιατί ήμουν επαναστάτρια, Δεν με πείραζε. Ήμουν Πρόεδροι 15μελους, σκληρό παιδί και αγοροκόριτσο. Έχει τύχει να μαλώσω για να υπερασπιστώ συμμαθητές μου. Το έπαιρνα πατριωτικά!».

Έχεις ανασφάλειες με την εικόνα σου;
«Τώρα δεν έχω, σε δέκα χρόνια, όμως, δεν ξέρω»

Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που σε έκανε να δεις τα πράγματα διαφορετικά;

Με ένα πρόβλημα υγείας αναθεωρείς πολλά όπως και με έναν θάνατο. Πρόσφατα η μητέρα μου έκανε επέμβαση στο γόνατο της. Τώρα είναι καλά, όμως στο νοσοκομείο βλέπεις τον πόνο και την πραγματική ζωή. Δεν υπάρχουν μόνο τα φώτα και το αλκοόλ των μπουζουκιών. ¨Εζησα την αντίθεση αυτή. Το βράδυ να κοιμάμαι στο νοσοκομείο και μετά να πηγαίνω να τραγουδάω. Με βοήθησε να δω ποια είναι αυτά που έχουν αξία στη ζωή και με προσγείωσε! Είδα ανθρώπους που υποφέρουν και αναθεώρησα πολλά.