«Όταν αγαπήσω μια γυναίκα ταπεινώνομαι, γίνομαι αρνί»

«Πιστεύω ότι κάθε άντρας που αγαπά ουσιαστικά και πραγματικά τη γυναίκα του γίνεται δούλος.»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μιλά στη Φωλιά των Κου Κου για τις γυναίκες, αλλά και το φλερτ της εποχής…

«Πιστεύω ότι κάθε άντρας που αγαπά ουσιαστικά και πραγματικά τη γυναίκα του γίνεται δούλος. Και δεν το λέω αρνητικά. Ευνουχίζονται οι άντρες απέναντι στο μεγαλείο της γυναίκας. Είναι μεγαλείο η γυναίκα γιατί φέρνει ζωή. Όταν αγαπήσω πολύ μια γυναίκα, δεν θα πω ότι ευνουχίζομαι, είμαι πάντα ο εαυτός μου, αλλά ταπεινώνομαι απέναντι στη γυναίκα. Γίνομαι αρνί. Δηλαδή, ό,τι θέλει η γυναίκα θα το κάνω.

Κι εγώ φλερτάρω μέσα από το facebook. Μου στέλνουν μηνύματα, στέλνω. Το ίντερνετ, αυτή είναι η ζωή μας σήμερα. Ότι φλερτάρω, φλερτάρω και στο δρόμο δεν έχω πρόβλημα. Δεν είναι κακό πράγμα. Όπως και μια γυναίκα, θα γούσταρα να πει στο δρόμο «τι ωραίο κορμί έχεις», «τι ωραίος άντρας που είσαι». Είναι κακό αυτό το πράγμα; Εγώ το κάνω εν πάση περιπτώσει.

Στις γυναίκες με ενοχλεί η τσαπατσουλιά και το δήθεν. Μου αρέσει η αυθεντικότητα.

Με έχουν φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση από θαυμασμό. Έχουμε διάφορες οχλήσεις κατά καιρούς, άντρες – γυναίκες. Ταυτίζονται και κάτι παθαίνουν. Είχε πάθει ζημιά μια. Μια, δυο, τρεις πέντε, της είπα θα σε πάω στον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσε, μου έκανε τον βίο αβίωτο», αναφέρει ο ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!