Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Globetrotters

Globetrotters

Απόψε στις 21.00 στο STAR.

Μετά το μουσικό βίντεο στη Σεούλ, τους αγώνες με τους Μασάι και την εκκλησία του Μαραντόνα, τα 3 ζευγάρια του Globetrotters ξεκινούν για τους επόμενους προορισμούς και τις νέες αποστολές τους. Ο Παντελής και ο Χρήστος φτάνουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου διοργανώνουν flashmob συρτάκι στο δρόμο, κάνουν surf και προσπαθούν να βρουν τρίχες από κοάλα και καγκουρό.

Μετά τις περιπέτειες στην Κένυα, ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο προσγειώνονται στη Νέα Υόρκη. Κι ενώ στην αρχή τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά, ο Μιχαήλ-Άγγελος ασθενεί και ο Στέλιος πρέπει να ολοκληρώσει τις αποστολές μόνος του.

Παρά την έξτρα δυσκολία και την ανησυχία του για τον γιο του, συνεχίζει και προσπαθεί να… κοιμήσει τους Νεοϋορκέζους αλλά και να γίνει μέλος μιας ομάδας cheerleader και να πάρει το πολυπόθητο πομ – πομ.

Το ζεύγος Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη, προς μεγάλη ευχαρίστηση της Αντελίνας, κατηφορίζει προς την Παταγονία και συγκεκριμένα στο Μπαριλότσε. Εκεί δοκιμάζουν να κάνουν καγιάκ, να φτιάξουν … ιγκλού στα χιόνια και να βρουν και το παραδοσιακό σκεύος μάτε, που θέλει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.