Όσα είπε η Κρυσταλλία μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

"Δεν μπορούσα να λείψω γιατί βλέπετε πως περνάμε. Δεν ήθελα να σας αναστατώσω παιδιά" ανέφερε η Κρυσταλλία στο The Booth

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το πρωί η Κρυσταλλία Ρήγα η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με χιουμοριστικό τρόπο μέσα από το The Booth. Η αλήθεια είναι ότι οι αναρτήσεις της μέσα από τον θάλαμο ανησύχησαν τους followers της κι η ίδια κατά την έναρξη της εκπομπής θέλησε να ευχαριστήσει όσους ενδιαφέρθηκαν αλλά και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την βοήθεια.

Η Κρυσταλλία ανέφερε: «Είμαστε εδώ, τα καταφέραμε! Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα. Δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Μην ανησυχείτε, είναι όλα καλά. Μην κάνουμε τους μάγκες πολλές φορές. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να λείψω γιατί βλέπετε πως περνάμε. Δεν ήθελα να σας αναστατώσω παιδιά.»

Η Πηνελόπη συμπλήρωσε: «Να πούμε στις μανούλες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα να έχουν λίγο το νου τους, να προσέχουν τι τρώνε και να μην κουράζονται.»

Η Σοφία Μουτίδου εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι έμαθαν την είδηση από τα ΜΜΕ και αργότερα είπε χαριτολογώντας: «Και να μην χορεύουν οι μανούλες με κάθε νότα που υπάρχει. Θα χορέψουμε εμείς, οι άλλες.»