Όσα δεν γνωρίζετε για το …Τσαντίρι

Διαβάστε: Στα παρασκήνια της πιο πετυχημένης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης

Τι έχει απομείνει άραγε που δεν έχει ειπωθεί και μπορούμε να πούμε για τον Λάκη Λαζόπουλο; Όσο το «Τσαντίρι» του κάθε εβδομάδα εκτοξεύεται όλο και ψηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης,τόσο η…φρενίτιδα για τον Λάκη φουντώνει.Όποιο κανάλι και να πατήσεις,όποιο περιοδικό και να ξεφυλλίσεις,σε όποιο καφέ και να κάτσεις,σε όποια παρέα και αν βρεθείς,όλοι μιλούν και προσπαθούν να εξηγήσουν όλο αυτό που συμβαίνει,όλο αυτό το…μαγικό που ακολουθεί αυτόν τον άνθρωπο. Ο Λάκης Λαζόπουλος ,όμως, ίσως δεν είναι απλώς ένας καλλιτέχνης,αλλά ένα…φαινόμενο και τα φαινόμενα πολύ απλά δεν μπορούν να…ερμηνευτούν.

Τι είναι αλήθεια ο Λάκης Λαζόπουλος; Ο Λάκης πάνω απ ΄όλα είναι ένας ευφυής άνθρωπος,είναι ένας ευφυής καλλιτέχνης.Εκτός από ταλέντο διαθέτει κι ένα κοφτερό μυαλό που καμιά φορά μπορεί ακόμα και να σε τρομάξει και αυτή είναι πιθανότατα και η μεγαλύτερή του διαφορά από όλους τους άλλους. 

Ο Λάκης έχει μάθει εδώ και πάρα – πάρα πολλά χρόνια μέσα από την δουλειά του να λέει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ότι σκέφτεται…Έχει μάθει να λειτουργεί χωρίς…κανόνες και δεν τον ενδιαφέρει να είναι αρεστός σε όλους.Αυτός άλλωστε είναι και ο κυριότερος λόγος που έχει αποκτήσει και πολλούς…εχθρούς. Άλλωστε,προσωπικότητες όπως ο Λάκης, έχουν ή φανατικούς φίλους ή φανατικούς εχθρούς.Ενδιάμεση, χλιαρή κατάσταση δεν μπορεί να υπάρξει.Δεν είναι ο ίδιος …χλιαρός άνθρωπος,οπότε δεν μπορεί και να προκαλέσει χλιαρά συναισθήματα.

…Και όσο η επιτυχία του Λάκη κορυφώνεται,τόσο μεγαλώνει και το κλαμπ όλων εκείνων που ενοχλούνται όταν βρίσκονται στο στόχαστρο της σάτιράς του,φτάνοντας στο σημείο να θέτουν…καίρια ερωτήματα,όπως είναι εκείνο το περιβόητο για το…αν υπάρχουν ή όχι όρια στην σάτιρα!

Βέβαια ,από την άλλη μεριά οφείλουμε να πούμε, πως ο Λάκης έχει και τις…σατιρικές εμμονές του.Σατιρικές εμμονές που έχουν οδηγήσει σε κόντρες όλα αυτά τα χρόνια οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με την πρώτη και καλύτερη Μιμή Ντενίση,με τον Αλέξη Κούγια,με τον Κώστα Πρέκα,με τον Στηβ Κακέτση,με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου,με τον Ανδρέα Μικρούτσικο,με την Άννα Δρούζα,με την Εφη Σαρρή, με τον Νίκο Καρβέλλα,αλλά και με την Αννίτα Πάνια.

Όσο για τους φαν του Λάκη τι να πούμε; Αρκεί μία Τρίτη βράδυ να περάσετε έξω από τις εγκαταστάσεις του Alpha , όπου φιλοξενείται η εκπομπή.Επικρατεί το αδιαχώρητο… Οι συμμετοχές όλων όσων θέλουν να παρακολουθήσουν το «Αλ Τσαντίρι» από κοντά έχουν γίνει…χιλιάδες.Το πολυπόθητο χαρτάκι που θα σου εξασφαλίσει την είσοδο στο πλατό μοιάζει πια…μαγικό.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου στο TLIFE