Όσα αποκάλυψε η Πέγκυ Ζήνα για το X Factor!

«Είναι λίγο περίεργη η θέση του να κρίνεις, αλλά...»

Όπως όλα δείχνουν η Πέγκυ Ζήνα θα είναι μία από τους κριτές που θα κρατήσουν τις θέσεις του X Factor στο ΣΚΑΪ. Καλεσμένη χθες στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η τραγουδίστρια δήλωσε:«Ναι το συζητάμε για το X Factor. Μιλάνε με αρκετό κόσμο και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Γίνονται όμορφες συζητήσεις. Το λέω από την έννοια ότι ετοιμάζεται κάτι πάρα πολύ όμορφο και το οργανώνουν πολύ καλά. Είμαστε σε θετικές συζητήσεις.»

Ενώ μιλώντας στην κάμερα του Epsilon έδωσε το δικό της στίγμα για το πως σκέφτεται τη θέση ενός κριτή: «Γενικά γεννιούνται αστέρια. Είτε σε κρίση, είτε σε περίοδο μη κρίσης. Πιστεύω ότι σε περίοδο κρίσης η μουσική είναι ένας τρόπος να ξεχνιόμαστε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι υπέρ των talent shows για αυτό και πάντα φιλοξενούσα ανθρώπους που έβγαιναν από αυτά τα παιχνίδια, τα talent shows. Ακόμα και από τα παλιότερα που δεν ήταν ακριβώς μουσικοί διαγωνισμοί.

Είναι λίγο περίεργη η θέση του να κρίνεις, αλλά όταν η κριτική σου είναι εμπεριστατωμένη και έχει επιχειρήματα και δεν έχει εμπάθεια, σαφώς είναι δύσκολο να πεις σε ένα παιδί «ξέρεις σήμερα δεν τραγούδησες καλά». Είναι μαχαιριά στην καρδιά το καταλαβαίνω. Αλλά εγώ από συνθέτες που με έχουν «μαλώσει» τη σωστή στιγμή και από σπουδαίους τραγουδιστές που μου έχουν κάνει κριτική έχω μόνο εξελιχθεί.»