Ορθούλα Παπαδάκου: «Το πιο άσχημο σχόλιο ήταν ότι πήρα κιλά όταν διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας»

Ορθούλα Παπαδάκου

«Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα», λέει η Ορθούλα Παπαδάκου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, την τηλεόραση, το πρόβλημα υγείας και την εμπειρία της στο Survivor.

«Το αθλητικό κέντρο που έχω φτιάξει είναι το μωρό μου. Δεν έκανα τίποτα στην τηλεόραση γιατί δεν μου ταίριαζε. Δεν ήθελα να γίνω γλάστρα, υπάρχουν σε αρκετές εκπομπές», είπε αρχικά η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου ανέφερε στη συνέχεια: «Το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ».

Για τους τρεις αρραβώνες που έκανε στο παρελθόν, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε: «Έκανα τρεις αρραβώνες, αλλά δεν παντρεύτηκα, ίσως δεν έπρεπε να γίνει. Με τον τελευταίο φτάσαμε κοντά στον γάμο, αλλά δεν ήταν έτοιμος, εγώ ήθελα. Δεν μπορώ να κάνω παιδιά στην ηλικία που είμαι, οπότε ο γάμος δεν μου λέει τίποτα».

Για το Survivor, η Ορθούλα Παπαδάκου ανέφερε: «Στο δικό μας Survivor μάς αλλοίωσαν το χαρακτήρα, έκοβαν και έραβαν στο μοντάζ. Έχασα 17 μυικά κιλά σε δύο μήνες».