Ορσαλία Παρθένη: «Έκανα δοκιμαστικό για το GNTM αλλά τελικά το concept ήταν διαφορετικό»

Ορσαλία Παρθένη

Η Ορσαλία Παρθένη μιλά για το GNTM, τη Βίκυ Καγιά και το casting που δεν "έκατσε"

Την Ορσαλία Παρθένη εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός στην Εβομάδα Μόδας. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο GNTM, τα μηνύματα που πιθανόν περνάει αλλά και στο δοκιμαστικό που έκανε για την κριτική επιτροπή του show.

«Έκανα casting κανονικά για το GNTM αλλά προφανώς το concept ήταν διαφορετικό. Το τι πήγε λάθος δε μπορώ να το πω εγώ, αυτό το ξέρουν αυτοί που αποφασίζουν» παραδέχεται η Ορσαλία Παρθένη, ενώ πρόσθεσε ότι δεν της έγινε πρόταση στη συνέχεια για να εμφανιστεί στο reality ως guest.

«Δε μπορώ να κρίνω εάν είναι καλό ή κακό, γιατί αν ήμουν κι εγώ μπορεί να ήταν διαφορετική συνταγή. Γενικά σαν concept είναι κυρίως reality. Έχει το στοιχείο της μόδας αλλά είναι μόδα φτιαγμένη για την τηλεόραση, που είναι κάτι λίγο διαφορετικό» σχολιάζει η διάσημη fashion designer και καταλήγει: «Περνάει μηνύματα το GNTM και κάποια απ’ αυτά είναι θετικά. Τα concept είναι σχεδιασμένα για την τηλεόραση. Δε σημαίνει ότι ο σχεδιαστής ή ο πελάτης θα το ζητήσει αυτό».

Για την εμπλοκή της Βίκυς Καγιά σε ζητήματα που αφορούν την επιλογή προσώπων στο GNTM η Ορσαλία Παρθένη απαντά: «Δε νομίζω ότι είναι μόνο θέμα της Βίκυς. Είναι μια ολόκληρη παραγωγή από πίσω που πληρώνει κιόλας».