Οροκλός κατά Μαυρίδη: «Όποτε υπήρχαν κάμερες, έβγαζε υπερβολή! Πάντως, δεν τον είδα ποτέ να κλαίει…»

Οροκλός

«Πολλοί παρασύρθηκαν και σταμάτησαν να βλέπουν το Nomads σαν παιχνίδι. Άρχισαν να σκέφτονται πως “βγουν” έξω, την εικόνα τους…».

Στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Οροκλός. Ο πρώην, πλέον, παίκτης του Nomads μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαυρίδη, τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την απόφαση να χαρίσει τον “μισθό” του για την ανακαίνιση πτέρυγας στο ΑΧΕΠΑ.

[dfp_ads id=236982]

«Μου φαινόταν λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τον Μαυρίδη γιατί δεν ήταν έτσι όλες τις ώρες. Ξαφνικά όποτε υπήρχαν μερικές κάμερες έβγαζε λίγο υπερβολή παραπάνω κι εκεί εγώ δεν ήθελα…  Πάρα πολλοί άνθρωποι ήταν διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες. Γενικά άλλαζαν, αλλά φαντάζομαι μέχρι το τέλος θα άλλαξα κι εγώ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε τον απαράβατο όρο του ΑΝΤ1 στη συμφωνία τους για το Nomads!

Την απόφαση του Μαυρίδη για το ΑΧΕΠΑ δεν την ήξερα. Το έμαθα μια μέρα πριν που ήμασταν στο αμάξι και γυρίζαμε από ένα έπαθλο και μου το είπε. Του είπα ότι είναι πολύ αντρικό και τίμιο. Είναι βέβαια άλλο το τι θα κάνει το μισθό που έχει κανονίσει και άλλο το πώς διαχειρίζεται και παίζει ένα παιχνίδι. Μου είπαν οι φίλοι μου ότι είχε κλάψει πολλές φορές. Εγώ δεν τον είχα δει να κλαίει», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Οροκλός…