Ορνέλα Λούτη: Το περιστατικό με τη… γυμνή Ορνέλα Μούτι σε παραλία της Σκιάθου

Ορνέλα Λούτη

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Ορνέλα Λούτη στο Πρωινό.

Στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη η Ορνέλα Λούτη, που πρόσφατα μπήκε στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το όνομά της που το πήρε από την Ορνέλα Μούτι, μιας και έμοιαζαν τα επίθετα, ενώ εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό από τη Σκιάθο, όπου η Ιταλίδα ηθοποιός έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή.

«Είμαστε τέσσερις γυναίκες, πρώην κρατούμενες, κακοποιημένες. Συναντιόμαστε για να κινηθούμε εναντίον του Βόσκαρη. Ο ρόλος μου είναι μιας γυναίκα του δρόμου. Εγώ είμαι Λούτη, αλλά όντως το όνομα το πήρα από την Ορνέλα Μούτι. Οι γονείς μου είχαν χιούμορ, όταν ήταν να βαφτιστώ το σκέφτηκαν, λένε ταιριάζει το επίθετο, ας τη βαφτίσουμε Ορνέλα. Οι γονείς μου πλήρωσαν τότε 5000 δραχμές για να βαφτιστώ Ορνέλα, γιατί είναι καθολικό. Ελληνίδα είμαι, από τον Έβρο, στην Αλεξανδρούπολη γεννήθηκα.

Η Ορνέλα Μούτι παραθέριζε στη Σκιάθο και τότε είχαμε μια ιστορία με τους γονείς μου. Έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή και ο πατέρας μου ήθελε να την πλησιάσει με το σκάφος για να τη δει γυμνή κι έγινε εκεί ένα περιστατικό. Έφυγε απότομα το σκάφος, αναποδογύρισε και πέσαμε όλοι στη θάλασσα», είπε η Ορνέλα Λούτη.