Ορνέλα Λούτη: «Παίζουμε την κανάστα, μας την έφερε η Άννα Βίσση από την Αμερική»

Ορνέλα Λούτη

"Στα χαρτιά φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Είτε χάνει είτε κερδίζει είναι δίκαιη" ανέφερε η Ορνέλα Λούτη.

Η Ορνέλα Λούτη μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για την φιλία της με την Άννα Βίσση, τον Βασίλη Μπισμπίκη και την συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες.

«Παίζουμε την κανάστα. Μας την έφερε η Άννα Βίσση από την Αμερική από την φίλη της την Πόπη. Έχουμε φάει πολλές ώρες παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Στα χαρτιά φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Είτε χάνει είτε κερδίζει είναι δίκαιη. Είναι πολύ ήρεμη και δεν τσακώνεται. Είναι ξεχωριστό πλάσμα και την θαυμάζω απεριόριστα. Είναι πολύ ευχάριστη, που και που πετάει κι ένα τραγούδι και θα μαγειρέψει και θα φροντίσει Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα βρισκόντουσαν με την Δέσποινα Βανδή. Δεν είχαν μεταξύ τους κάποιο πρόβλημα» ανέφερε η Ορνέλα Λούτη.

«Τον Βασίλη Μπισμπίκη τον ξέρω πολλά χρόνια πίσω. Τον είδα στις Άγριες Μέλισσες και λέω εδώ είσαι, πίσω μου σε έχω σατανά. Μακάρι να κλείσει με έναν γάμο (σ.σ. με την Δέσποινα Βανδή). Να είναι καλά τα παιδιά κι ευτυχισμένα» πρόσθεσε.

«Ακόμα με συναντάνε στον δρόμο και λένε η Λέτα. Είχα περάσει στην αρχή κάστινγκ για τις αδερφές από ό,τι θυμάμαι μου είπαν ότι είσαι πολύ κωμική κι εδώ είναι πολύ δραματικό το έργο» κατέληξε η Ορνέλα Λούτη.