Οργισμένος ο Κώστας Βουτσάς: «Μου έδειξαν την πόρτα κι έφυγα! Είναι ντροπή! Γλιτώσαμε»!

Κώστας Βουτσάς

"Φέρνω εισιτήρια και ζητάω τα λεφτά που έπαιρνα στη "Σμύρνη μου αγαπημένη". Δεν δουλεύω ποτέ με ποσοστά, δουλεύω με μεροκάματο. Δεν μπορώ να πάρω μεροκάματο που έπαιρνα πριν από 70 χρόνια".

Μεγάλος θόρυβος έχει δημιουργηθεί από τη δήλωση που έκανε ο Κώστας Βουτσάς ότι δεν θα παίξει στη συνέχεια του «Σμύρνη μου αγαπημένη» που ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση, επειδή του πρόσφεραν ως αμοιβή ένα «εξευτελιστικό ποσό» κατά τον ίδιο. Ο Κώστας Βουτσάς συνάντησε τους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε σχετικά, ξέσπασε:

«Τα λεφτά που είπε ότι θα μου δώσει αυτός που φτιάχνει τον θίασο, όχι τα αφεντικά τα ίδια, είναι σαν τα δίνεις σε έναν περαστικό για να περάσει να πει μια κουβέντα. Μου έδειξαν την πόρτα κι έφυγα. Την αγαπώ πολύ τη Μιμή Ντενίση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω με τόσα λεφτά. Είναι ντροπή. Αν πάρεις αυτό το μεροκάματο, το μαθαίνουν μεταξύ τους οι επιχειρηματίες και σου δίνουν τα ίδια και μετά. Φέρνω εισιτήρια και ζητάω τα λεφτά που έπαιρνα στη «Σμύρνη μου αγαπημένη». Δεν δουλεύω ποτέ με ποσοστά, δουλεύω με μεροκάματο. Δεν μπορώ να πάρω μεροκάματο που έπαιρνα πριν από 70 χρόνια. Ούτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα κάνει το έργο με αυτά τα λεφτά. Γλιτώσαμε»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…