Οργισμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Να τελειώσω γαμ… πραγματικά»

Γιάννης Πουλόπουλος

"Να σας πω... δεν με ενδιαφέρει! Τον ξέρω τον άνθρωπο, εσείς κρίνετε τους ανθρώπους χωρίς να τους ξέρετε", είπε έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης φεύγει για το Survivor και στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δύσκολα που αφήνω πίσω την οικογένειά μου, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις και για όλα αυτά ο σκοπός είναι η οικογένειά μας. Δεν σκοπεύω να φτιάξω κάτι (σ.σ. την εικόνα του), το βλέπω ως δουλειά». Αμέσως μετά, όμως, στο πλατό της εκπομπής ακολούθησε ένας σχετικός χαμός…

Αρχικά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Στεναχωριέμαι πολύ που πρέπει να πουλήσεις καμιά φορά την ψυχή σου στο διάβολο για να μπορέσεις να ζήσεις την οικογένειά σου. Το να είσαι υποχρεωμένος να είσαι στα μάτια του αδηφάγου κοινού κι εσύ να περνάς κακουχίες, να πεινάς… για να μπορέσεις να ζήσεις την οικογένειά σου, μπράβο του».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος έδειξε να είναι πολύ εκνευρισμένος από αυτά που άκουγε, ξέσπασε στον αέρα λέγοντας: «Μόνο εγώ γνωρίζω τι έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος, πραγματικά με στενοχωρεί πάρα πολύ να ακούω αυτά τα πράγματα ενώ εμείς καθόμαστε στις ωραίες μας καρεκλίτσες και κάνουμε τους πανελίστες. Ο Στέλιος από αυτό το παιχνίδι του έκλεισαν πόρτες και όχι λόγω άσχημης συμπεριφοράς… «.

Οι συνεχείς διακοπές από τους συνεργάτες του, έβγαλαν τον δημοσιογράφο έξω από τα ρούχα του. «Ρε παιδιά! Να τελειώσω γαμ… πραγματικά! Να σας πω… δεν με ενδιαφέρει! Τον ξέρω τον άνθρωπο, εσείς κρίνετε τους ανθρώπους χωρίς να τους ξέρετε», είπε έξαλλος.