Οργισμένη η Μαρία Μπακοδήμου: «Να βγει αύριο η Super Κατερίνα να μας απαντήσει»

Μαρία Μπακοδήμου

«Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια», λέει η Μαρία Μπακοδήμου.

Οργισμένη ήταν σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του «Γεια σου». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά της «Super Κατερίνα» για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όπου ένας ρεπόρτερ της εκπομπής τον περίμενε με κάμερα στο θέατρο, λίγες μέρες μετά την απώλεια του αδερφού του.

«Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω αν ασχοληθεί η Super Κατερίνα από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος…», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε στη συνέχεια: «Ποια επικαιρότητα; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο… Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις; Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια».

Κλείνοντας, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα, για το τι εξυπηρετούσε».