Οργισμένη η Δέσποινα Μοιραράκη για την πτώχευση: «Θα κινηθώ όπως πρέπει»

Δέσποινα Μοιραράκη

"Αγωνίστηκα περισσότερο από έναν χρόνο..."

Η Δέσποινα Μοιραράκη παρενέβη στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το δημοσίευμα για την πτώχευση της επιχείρησής της. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί και υποστηρίζει ότι πριν από 1,5 μήνα η Δέσποινα Μοιραράκη υπέβαλε δήλωση παύσης πληρωμών ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάει η διαδικασία πτώχευσης.

Δέσποινα Μοιραράκη: Χαμός για την αίτηση πτώχευσης – Ξέσπασε στον αέρα

Το μεσημέρι, η επιχειρηματίας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί: «Γνωρίζετε όλοι ότι όταν υπάρχει ένας χρέος και η περιουσία η οποία υπάρχει το υπερκαλύπτει, οι τράπεζες δεν κάνουνε κουρέματα και πιέζουν υπερβολικά. Αγωνίστηκα περισσότερο από έναν χρόνο και τελικώς τα κατάφερα. Υπάρχει μια συναινετική και επωφελής συμφωνία και για τις δυο πλευρές και έχουμε υπογράψει εδώ και 10 μέρες.»

«Εκείνο όμως που είναι σημαντικό είναι ότι θα έπρεπε η συγκεκριμένη δημοσιογράφος να με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να διασταυρώσει τα στοιχεία τα οποία είχε, διότι τώρα και εμείς θα κινηθούμε όπως πρέπει να κινηθούμε. Και αλήθεια να ήταν δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να διαστρεβλώνεται και να υπάρχει δυσφήμιση για μια επιχείρηση που αγωνίζεται και είναι κραταιή. Υπάρχουμε, ζούμε, είμαστε στον αγώνα. Τελείωσα τις εκθέσεις μου και έχω το επερχόμενο καταξιωμένο μπαζάρ που ξεκινάει την άλλη βδομάδα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με πως σκοπεύει να κινηθεί στο μέλλον.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!