Οργή Βερύκιου για τις «χρυσοπληρωμένες» απουσίες από το πάρτι του Alpha!

Δήμος Βερύκιος

"Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, "φωτογραφίζω" όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους..."

«Θέλω να σας πω ότι νιώθω άβολα σήμερα μαζί σας…», είπε ο Δήμος Βερύκιος στο ξεκίνημα της ζωντανής σύνδεσης με το Happy Day και κάπως έτσι άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Αφορμή στάθηκε το πρόσφατο πάρτι του Alpha στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και η Έλενα Παπαρίζου, στο οποίο καταγράφηκαν ηχηρές απουσίες όπως αυτές της Ελένης Μενεγάκη, του Αντώνη Σρόιτερ, της Αγγελικής Νικολούλη και της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Φανερά εκνευρισμένος, ο Δήμος Βερύκιος πέταξε τα καρφιά του αλύπητα: «Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, «φωτογραφίζω» όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…