Οργή Λιάγκα κατά Βελόπουλου για Eurovision: «Πάμε σε μια νέα χούντα»

Γιώργος Λιάγκας

"Επιτέλους, μη ντρέπεστε, πείτε ποιος είστε! Είστε ένας άνθρωπος που θα μας επιτρέπει και θα μας απαγορεύει".

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος ότι θα απαγορεύσει τη Eurovision σε περίπτωση που εκλεγεί αλλά και για τις πρωινές εκπομπές, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του.

«Η Δημοκρατία, από ό,τι αντιλαμβάνομαι, δεν σας αρέσει και πολύ, που υπάρχουν άνθρωποι που λένε ελεύθερα την άποψή τους. Αυτό που είπατε σήμερα, ότι «εγώ αν εκλεγώ θα απαγορεύσω την Eurovision» είναι πάρα πολύ ωραίο. Ουσιαστικά, πάμε σε μία νέα χούντα όπου απαγορεύουμε και επιτρέπουμε. Επίσης, να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν και άλλες θρησκείες. Η δική μας θρησκεία παγκοσμίως είναι μειοψηφούσα, όχι πλειοψηφούσα. Άρα αν γινόταν μια παγκόσμια ψηφοφορία, μάλλον στην απέξω θα ήμασταν. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός για όλους, είναι πάνω από τις θρησκείες, δεν μιλάνε για θρησκείες εκεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Να μας το πείτε ξεκάθαρα πια, ότι αν εκλεγούμε εμείς θα κάνουμε μία κυβέρνηση που θα αποφασίζουμε τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Ότι αυτοί είμαστε. Επιτέλους, μη ντρέπεστε, πείτε ποιος είστε! Είστε ένας άνθρωπος που θα μας επιτρέπει και θα μας απαγορεύει. Για να ξέρει ο κόσμος του 10% που σας ψηφίζει, τι έρχεται. Εγώ δεν σας ψηφίζω έτσι κι αλλιώς, δεν μου ταιριάζετε ουδόλως. Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που θα μου στερήσει την ελευθερία. Από ό,τι καταλαβαίνω, οραματίζεστε μια χώρα με απαγορεύσεις. Γιατί αυτό μας είπατε σήμερα, ότι θα απαγορεύσετε από την ΕΡΤ την Eurovision. Εγώ τον ξέρω τον Βελόπουλο. Το θέμα είναι να τον μάθει και ο κόσμος».

«Δέχομαι καθημερινά προσβολές. Δεν θα κινηθώ νομικά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε τις προσβολές», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.