Οργή Λιάγκα για τον μαξιλαροπόλεμο στον Παντελίδη: «Η επιτομή της υποκουλτούρας»!

«Με είχε καλέσει ο Ουγγαρέζος στα γενέθλια του. Ήταν φίλος μου και...»

Ο μαξιλαροπόλεμος που έγινε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης, έβγαλε τον Γιώργο Λιάγκα από τα ρούχα του. Ο παρουσιαστής εξερράγη στον αέρα, αναφέροντας οργισμένος: «Αισθητικά όλο αυτό το πράγμα είναι για μένα η επιτομή του trash, της υποκουλτούρας, του κιτς και της υπανάπτυξης.Αυτό είναι η Ελλάδα που βλέπουν οι Ευρωπαίοι και λένε «Δεν πάτε στο δια…ο, όχι στη δραχμή να πάτε, να πάτε στη μνα και στον οβολό»! Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας που βλέπουν οι Ευρωπαίοι και κάνουν εμετό! Η εικόνα της Ελλάδας που πάει και ζητάει δανεικά. Ξερνώ! Ο ελληνάρας που είναι επέτης και πάει στην εφορία να λαδώσει! Η κω…φυλή μας»!

Ο Γιώργος μίλησε και για την μοναδική φορά που πήγε στον Παντελίδη, αλλά έφυγε όταν έφτασε απέξω και είδε τον κόσμο. ήταν σε γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου. «Μη φορά τόλμησα να πάω έξω από αυτό το μαγαζί. Με είχε καλέσει ο Ουγγαρέζος στα γενέθλια του. Ήταν φίλος μου και είναι ακόμα ο άνθρωπος, τον αγαπώ άσχετα που δεν μιλάμε. Πήγα απέξω και είδα τον κόσμο… Μπορεί κι αυτοί να με θεωρούν μαλ… εμένα!», κατέληξε ο παρουσιαστής. 

Ο Γιώργος «στόλισε» και την Σάσα Σταμάτη η οποία διαφωνούσε έντονα μαζί του. «Εντάξει ρε Σάσα, εσένα αυτή είναι η αισθητική σου!», είπε.

https://www.youtube.com/embed/PHVCpl3Je_8