Οργή Λιάγκα: «Έγραψε ένας μαλ… ότι θα ήθελα να αντικαταστήσω τον Παπαδάκη»!

«Ξέρω τα παιχνιδάκια των ανίκανων, των μετρίων και των αποτυχημένων»!

Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει αυτοπροταθεί σε στελέχη του ΑΝΤ1 για τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη όταν φύγει από την τηλεόραση. Την ερώτηση αυτή έκανε μία δημοσιογράφος στον Γιώργο Παπαδάκη και ο δημοσιογράφος απάντησε: «Του το εύχομαι. Μακάρι»! Μακάρι!

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας εξερράγη! 

«Δυστυχώς κάποια παιδάκια ανεγκέφαλα έχουν καταντήσει το επάγγελμά μας σκουπίδι διότι είναι αμόρφωτα, ανεγκέφαλα και χαμηλότατου επιπέδου! Δεν την λέω συνάδελφο, γιατί δεν είναι συνάδελφος -δεν κάνω εγώ την ίδια δουλειά με αυτή-, την προκαλώ να βγει να μου φέρει δήλωση που έχω πει εγώ ότι θα ήθελα όταν φύγει ο Παπαδάκης να τον αντικαταστήσω. Μιλάμε για αλητεία! Δημιουργείται ένα θέμα εκ του μη όντος, έγραψε ένας άλλος μαλ… πριν από ένα μήνα σε ένα site ότι εγώ πήγα στα στελέχη του ΑΝΤ1 και αυτοπροτάθηκα ότι όταν φύγει ο Παπαδάκης θα μπω εγώ στη θέση του. Προκαλώ όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 να βγει κάποιος να πει αν εγώ έκανα μια τέτοια κουβέντα».

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα εσωτερικό. Έδωσα τόπο στην οργή τότε γιατί είναι άθλιος ο συνάδελφος αυτός που το έγραψε, τον ξέρει ο κόσμος, αθλιότατος! Επειδή είναι στα όρια του μηνύσιμου όλα αυτά τα πράγματα, προκαλώ και την κοπελίτσα την άθλια αυτή να μου φέρει μια τέτοια δήλωση! Μα δεν ντρέπονται λίγο! Δεν ντρέπονται λίγο οι αλήτες! Άι στο διάο.. πια! Και το κανάλι το παίζει κανονικά, εγκρίνει δηλαδή ότι το έχω πει εγώ αυτό το πράγμα! Έχω 20 χρόνια πορεία, κάνω 5 χρόνια μια επιτυχημένη εκπομπή και ξαφνικά δημιουργείται ένα θέμα εκ του μη όντος από έναν ηλίθιο ότι εγώ βγαίνω και δηλώνω ότι θέλω να κάνω την εκπομπή του Παπαδάκη! Ξέρω τα παιχνιδάκια των ανίκανων, των μετρίων και των αποτυχημένων! Η δημοσιογράφος είναι αμόρφωτη, προφανώς είναι η ίδια που ήρθε και μου είπε πώς αισθανθήκατε στην πρεμιέρα του DWTS που το παρουσιάσατε».

//www.youtube.com/embed/naLQp9HQ9HY