Ορφέας Παπαδόπουλος: «Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα στη μητέρα μου»

Ορφέας Παπαδόπουλος

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία πολύ εμπειρική Τέχνη. Δεν διδιάσκεται στην Ελλάδα, είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον χώρο" δηλώνει ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Βόυτσεκ», μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το τατουάζ αλλά και το μπαρ που άνοιξε στο παρελθόν με τον πατέρα του στην Ίο.

«Ξεκίνησα το τατουάζ παράλληλα με το θέατρο και την υποκριτική, ορμώμενος από τη ζωγραφική. Είναι αλληλένδετα. Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με το τατουάζ και χωρίς να ζωγραφίζει αλλά το δημιουργικό στοιχείο θα λείπει» δήλωσε αρχικά ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

«Από μικρό παιδί είχα προσπαθήσει να μπω στον χώρο του τατουάζ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία πολύ εμπειρική Τέχνη. Δεν διδιάσκεται στην Ελλάδα, είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον χώρο. Ξεκινάει κανείς μόνος του και όσο εξελίσσεται, τόσο ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά του» εξομολογείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Στον πατέρα μου δεν έχω κάνει ακόμα, ούτε στον αδελφό μου. Έχω κάνει στη μητέρα μου όμως, κάτι δικά μου ψάρια. Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα» σχολίασε με χιούμορ ο Ορφέας Παπαδόπουλος, υποσχόμενος στην κάμερα ότι θα επανέλθει για να το διορθώσει κάποια στιγμή.

Σε ερώτηση για το jazz bar που άνοιξε με τον πατέρα του στο παρελθόν, ο ίδιος παραδέχεται: «Έψαχνα ένα αντίβαρο, ψυχικό πρώτα και μετά οικονομικό. Ήθελα να ‘μαι ανεξάρτητος σε ό,τι κι αν κάνω, να είμαι κύριος του εαυτού μου, της τσέπης και της δουλειάς μου. Δύσκολη κατάσταση αυτή, σε ένα νησί που δεν έχεις τις πλάτες να σε στηρίζουν. Ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία αλλά δεν θα το ξανάκανα άμεσα».

«Κατάλαβα ότι όταν δεν αφιερώνομαι σε κάτι καλλιτεχνικό, δεν μου πάει. Δεν ήταν τέτοιες οι συνθήκες για να μπορέσουμε να το διανθίσουμε όπως θα θέλαμε. Συν του ότι όταν φεύγεις σεζόν σε ένα νησί, αποκόβεσαι από όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα και δεν το ήθελα αυτό σε καμία περίπτωση» είπε κλείνοντας το θέμα ο Ορφέας Παπαδόπουλος.