Ορφέας Παπαδόπουλος: «Ήμουν έτοιμος να το τραβήξω με τον Μαυρίκιο, αλλά έπεσαν οι συγγνώμες»

Ορφέας Παπαδόπουλος

«Δε θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του», λέει ο Ορφέας Παπαδόπουλος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόντρα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τα χρήματα που έπαιρνε ως πρωταγωνιστής, αλλά και τη γνωριμία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Δεν έχω δεχθεί σε υπερβολικό βαθμό εργασιακή παρενόχληση, αλλά υπήρχαν δύσκολες συνεργασίες. Στα “Κλεμμένα όνειρα” είχε σκάσει η οικονομική κρίση και έπαιρνα λιγότερα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα όταν δεν ήμουν πρωταγωνιστής. Μπορεί να καβάλησα λίγο το καλάμι», είπε αρχικά ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας για την κόντρα που είχε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος απάντησε: «Γελάω με το σκηνικό με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ειπώθηκαν λόγια που δεν είχαν υπόσταση και έληξε εκεί γιατί ήμουν έτοιμος να το τραβήξω. Έπεσαν οι συγγνώμες και δημόσια και ιδιωτικά από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Δε θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του».

«Μου είχαν προτείνει να πάω στο Survivor και είπα όχι. Την Μυριέλλα την ξέρω από 16-17 χρονών. Πηγαίναμε μαζί κατασκήνωση. Τώρα έχουμε χαθεί», πρόσθεσε επίσης ο Ορφέας Παπαδόπουλος.