Ορέστης Τζιόβας: «Τις επιλογές μου τις μετράω πλέον για να μην κάνω τα ίδια λάθη»

Ορέστης Τζιόβας

"Πιστεύω πολύ στην αλλαγή και να είσαι ανοιχτός στα πράγματα" εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας.

Στον καναπέ του Love It βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας, το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό του ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ωριμότητα που αποκτά ο ίδιος μεγαλώνοντας καθώς και στην

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τζιόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως μεγαλώνοντας, τα τελευταία χρόνια δηλαδή, έχω γίνει πιο ώριμος. Τις λάθος επιλογές μου τις μετράω πλέον και προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη. Για να προφυλαχθώ. Πιστεύω πολύ στην αλλαγή και να είσαι ανοιχτός στα πράγματα. Όταν λες πως οχυρώνεσαι και θωρακίζεσαι, αυτό σε κάνει στατικό. Κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου με τη φύση μου που είναι δυναμική και αλλάζει»

«Η σχέση μπορεί να γίνει στατική και εκεί νομίζω πως βαλτώνει. Με τρομάζει αυτή η στατικότητα. Το θέμα είναι να μπορείς να έχεις μια σχέση η οποία εξελίσσεται και αλλάζει και πάει παρακάτω και εσένα και τον άλλον» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Νυφικό κρεβάτι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορέστης Τζιόβας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.