Ορέστης Τζιόβας: Η απάντησή του στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη

Ορέστης Τζιόβας

«Θεωρώ λάθος να υπερασπίζεσαι τέτοιες συμπεριφορές με το ελαφρυντικό ότι υπάρχουν αδυναμίες», λέει ο Ορέστης Τζιόβας.

Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά του Open «Τελευταία ώρα», αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Πηγαίνει πολύ καλά η σειρά, ακούω τη γνώμη των γονιών μου που είναι αυστηροί κριτές. Υποδύομαι έναν άνθρωπο που είναι αρνητικός χαρακτήρας, αλλά θα πληρώσει για τις πράξεις του», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο Ορέστης Τζιόβας συνέχισε: «Ζούσα με 534 ευρώ το μήνα για ενάμιση χρόνο. Η κατάσταση είναι τραγική. Αναγκάστηκα να δανειστώ χρήματα, τα έβγαζα πέρα κουτσά στραβά. Ψυχολογικά είμαι καλά».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Ορέστης Τζιόβας απάντησε: «Ελπίζω ο νόμος να λειτουργήσει όπως πρέπει. Δεν περνούσα καλά στη συνεργασία μας, αλλά δεν έφυγα, παρέμεινα, είναι επάγγελμα. Απλά δεν ξανασυνεργάζεσαι. Το θέμα είναι ότι άντεχα, μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προσπαθεί να τον υπερασπιστεί, δεν συμφωνώ. Θεωρώ λάθος να υπερασπίζεσαι τέτοιες συμπεριφορές με το ελαφρυντικό ότι υπάρχουν αδυναμίες».