Ορέστης Τσανγκ: «Αδικήθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, θα πήγαινε σίγουρα στην πεντάδα»

Ορέστης Τσανγκ

"Όλο αυτό που έγινε το 2017 εμένα με βρήκε τελείως αντίθετο" ομολογεί, επίσης, ο Ορέστης Τσανγκ.

Ο Ορέστης Τσανγκ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Πέμπτη στον Alpha. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο καθώς και την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τσανγκ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Όλο αυτό που έγινε το 2017 εμένα με βρήκε τελείως αντίθετο. Κι όμως φάνηκε πως στo Survivor All Star τα πάει πάρα πολύ καλά, είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά, έχει μια υπέροχη οικογένεια με τα δυο του παιδιά και την γυναίκα του, την Όλγα. Αδικήθηκε αυτή τη φορά ως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στην ομάδα του να βγει προτεινόμενος αλλά από την άλλη, σίγουρα, του λείπουν τα παιδιά του».

«Από όσο γνωρίζω, είναι ένας πολύ καλός πατέρας και οικογενειάρχης που θα ήθελε να γυρίσει πίσω στα παιδιά του. Αλλά νομίζω ότι, εάν σε αυτή την ψηφοφορία τον είχε κρατήσει το κοινό και είχε όλο αυτή την υποστήριξη την ψυχολογική για να συνεχίσει, θα πήγαινε σίγουρα στην πεντάδα».

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο Survivor που ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα ερωτικά του καθενός και με το ποιος φίλησε ποια. Αυτά τα πράγματα γίνονταν στο λύκειο και το γυμνάσιο, σιγά το πράγμα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ορέστης Τσανγκ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.