Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από τις Φιλιππίνες»

Ορέστης Χαλκιάς

"Λαμβάνουμε κάποια μηνύματα σιγά-σιγά από Ιταλούς, Γερμανούς, Βέλγους. Είναι φοβερό αυτό, ξέρουμε ότι πλέον κάναμε κάτι καλό και με τη βούλα", αναφέρει ο Ορέστης Χαλκιάς.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο νεαρός ηθοποιός, που φέτος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε για την είσοδο της σειράς στο top10 του Netflix και τα μηνύματα που λαμβάνει από το εξωτερικό.

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν: καλό κουράγιο. Μάλλον εγώ είμαι το τυχερό μου αστέρι, το πείσμα μου για να αντέχω σε αυτόν τον μαραθώνιο που λέγεται υποκριτική. Έχει πολλά εμπόδια, δυσκολίες και θέλει γερό στομάχι», δηλώνει ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα από τις Φιλιππίνες. Το Maestro βλέπουμε ότι πετυχαίνει και αυτό μας χαροποιεί. Λαμβάνουμε κάποια μηνύματα σιγά-σιγά από Ιταλούς, Γερμανούς, Βέλγους. Είναι φοβερό αυτό, ξέρουμε ότι πλέον κάναμε κάτι καλό και με τη βούλα», τονίζει ο ηθοποιός.

«Ξεκινάμε τα γυρίσματα στις αρχές Απριλίου με Παξούς, Αθήνα και ό,τι άλλο χρειαστεί. Από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη ξέρω ότι θα ξαναπάμε στους Παξούς», αναφέρει ο Ορέστης Χαλκιάς για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, ενώ παραδέχεται ότι γνωρίζει για την επικείμενη αποχώρηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από την τηλεόραση μετά το τέλος της σειράς.