ONline: Εκτός εαυτού ο Ψαριανός είπε «σούργελο» τη Θεανώ Φωτίου!

Αποχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός από το πλατό της εκπομπής της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου. Δείτε το βίντεο!

Εκτός ελέγχου βγήκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, στο πλατό της εκπομπής ONline. Καλεσμένοι της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευάγγελάτου ήταν ο Γρηγόρης Ψαριανός, η Θεανώ Φωτίου και ο Νίκος Βρούτσης. Τα «αίματα» άναψαν όταν η κα Φωτίου είπε στον Γρηγόρη Ψαριανό πως «είναι με τους δανειστές».

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του Ποταμιού, που σκούντησε στον ώμο την αναπληρώτρια υπουργό και την αποκάλεσε «νεομνημονιακό σούργελο». «Με τους δανειστές είσαι εσύ, εσύ στηρίζεις τους δανειστές. Και να μην το ξαναπείς αυτό» είπε ενώ η Θεανώ Φωτίου είχε σηκωθεί από τη θέση της και αποχώρησε από την εκπομπή.

«Δεν με χρειάζεστε σε τέτοιο πάνελ» είπε η Θεανώ Φωτίου όταν οι δυο παρουσιαστές προσπάθησαν να μη μεταπείσουν και να μείνει.

Ο δε Γρηγόρης Ψαριανός συνέχιζε να είναι έξαλλος κι έλεγε: «Άκου Γερμανοτσολιάδες και εθνοπροδότες. Δεν το ανέχομαι αυτό».

Εκεί παρενέβη η Όλγα Τρέμη και του είπε: «Αυτό είναι βία, επειδή το είδα. Το επόμενο είναι να της ρίξετε και ένα χαστούκι» είπε στον Γρ. Ψαριανό που μίλησε για λεκτική βία.