Όμηρος Ευστρατιάδης για Σταμάτη Γαρδέλη: «Ήθελε να πάει μια βόλτα στο Δαφνί, έτσι του άρεσε και το έκανε»

Όμηρος Ευστρατιάδης

"Αυτά τα ακούω πρώτη φορά, δεν τα ξέρω. Εγώ όταν συνεργάστηκα με τον Σταμάτη, ήταν άριστος. Ήταν άψογος και συνεπέστατος στη συνεργασία του", τονίζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Ο γνωστός σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την πρόταση συνεργασίας που απηύθυνε στον Σταμάτη Γαρδέλη αλλά και στα σχόλια που έκανε σε βάρος του ηθοποιού ο Γιάννης Μόρτζος.

«Δεν είναι κάποια νέα ταινία που ετοιμάζω, είναι έτοιμη η ταινία, είναι το «Λύκειο Χαβαλέ». Του έχω προτείνει να κάνει τον Πλάτωνα, τον αρχαίο, και αν δεχθεί, θα συνεργαστούμε. Αν δεν δεχθεί, θα ‘μαστε πρώτα φίλοι», ξεκαθαρίζει ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

«Το θέμα είναι ότι ενώ έψαχνε δουλειά, βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος. Αυτό δείχνει μία ασυνέπεια. Καταλήγουμε στους καλούς και κακούς συνεργάτες… και όταν βγει το κακό όνομα στην πιάτσα για έναν συνάδελφο, τελείωσε», είχε σχολιάσει ο Γιάννης Μόρτζος στις δηλώσεις του για τον Σταμάτη Γαρδέλη μία ημέρα πριν.

«Δεν είχε κάποια μεγάλη περιπέτεια η υγεία του, μια χαρά είναι ο Σταμάτης. Ήθελε να πάει μια βόλτα στο Δαφνί, έτσι του άρεσε, έτσι κι έκανε. Ήθελε να πάει στο Άγιο Όρος, έτσι κι έκανε. Δεν έχει όμως κάποια αρρώστια ο Σταμάτης, μια χαρά είναι», σχολιάζει ο γνωστός σκηνοθέτης για τον ηθοποιό.

«Αυτά τα ακούω πρώτη φορά, δεν τα ξέρω. Εγώ όταν συνεργάστηκα με τον Σταμάτη, ήταν άριστος. Ήταν άψογος και συνεπέστατος στη συνεργασία του», τονίζει ο Όμηρος Ευστρατιάδης.