Όμηρος Ευστρατιάδης: Χαμός στην εκπομπή της Μαγγίρα – «Ασύλληπτο, δεν ντρέπεται να τα πει»

Όμηρος Ευστρατιάδης

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης μίλησε και η τηλεόραση σύσσωμη τον κατέκρινε!

Τις δηλώσεις που έκανε ο Όμηρος Ευστρατιάδης στην κάμερα σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς, μαζί με την υπόλοιπη τηλεοπτική τους παρέα στο OPEN. Ο γνωστός σκηνοθέτης προχώρησε σε δηλώσεις υποστήριξης προς τον Πέτρο Φιλιππίδη και όσους καλλιτέχνες καταγγέλθηκαν για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.

«Αυτά για μένα είναι αστεία! Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; Έβαλαν στη φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια το να βγαίνει και να λέει κάποια κυρία για να βγει στην επιφάνεια, γιατί είναι ξεχασμένη, να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιός είναι απαράδεκτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όμηρος Ευστρατιάδης στους δημοσιογράφους. «Όταν έκανα την Σελήνη, εμένα μου την έπεφταν. Να βγω τώρα να καταγγείλω τις κοπέλες που την έπεφταν σε μένα;».

Αμέσως μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν έκρυψε την οργή του για όσα άκουσε. «Μια θλιβερή στιγμή για τον πολιτισμό μας, θα έλεγε κανείς. Ασύλληπτο το ότι δεν ντρέπεται να τα πει αυτά τα πράγματα μπροστά στον φακό. Ας τα σκέφτεται μόνος του και ας τα παίρνει στο κρεβάτι του το βράδυ θα έλεγα. Ντρεπόμαστε εμείς, δεν ξέρω γιατί δεν ντρέπεται ο ίδιος να τα λέει. Και 60 και 80 και 100 χρόνια να έχουν περάσει. Δεν το συζητάμε».

«Να μην του τύχει! Να μην του έχει τύχει στη ζωή του για να μην καταλάβει πως ακριβώς ένιωσαν αυτα τα κορίτσια και τα αγόρια που πέρασαν αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

 

«Αυτό το γιατί τώρα… Από τότε που ξεκίνησε αυτό το κίνημα βγαίνουν και λένε όλοι, «γιατί τώρα». Γιατί πολύ απλά τώρα μπόρεσαν να το πουν. Δεν είναι εύκολο όταν πρόκειται για μεγάλους πρωταγωνιστές και βρίσκονταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους, υπήρχε φόβος, πίστευαν ότι δεν θα στηριχθούν από τη showbiz και ίσως πίστευαν ότι θα χάσουν τη δουλειά τους» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Μπέττυ Μαγγίρα.