Ολίβια Γαβρίλη: «Δεν πήρα διαζύγιο από τον Μάνο γιατί μας πρόλαβε ο θάνατος»

Ολίβια Γαβρίλη

«Δεν βουρκώνω για τα δικά μου ζόρια...»

Σχεδόν δύο μήνες μετά το θάνατο του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, η σύζυγος του Ολίβια Γαβρίλη και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του, μιλά για πρώτη φορά για όλα όσα συνεβησαν ανάμεσα τους. Για το χωρισμό τους, την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους, αλλά και το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο κείμενο που έγραψε για εκείνον όταν έφυγε από τη ζωή ο Μάνος.

«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές. Έμαθα για το θάνατο του από ένα τηλεφώνημα. Τα παιδιά έχουν όμορφες αναμνήσεις. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα που είπε το ένα μου παιδάκι «Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή οι εικόνες και οι αναμνήσεις θα σβήσουν».

«Η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετή δυστυχώς, γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν προσπάθεια εκατέρωθεν. Κάτι στη σχέση μας δεν δούλεψε. Το προσπαθήσαμε. Δεν θα πω ότι είχα εύκολο χωρισμό. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Όμως όταν εστιάζεις στο δικό σου καλό, τότε μπορείς να εστιάσεις και στο καλό των γύρω σου. Στην περίπτωση μιας μάνας, το καλό των γύρω σου, είναι κατά κύριο λόγο το καλό των παιδιών σου», αναφέρει μεταξύ άλλων και λίγο αργότερα δεν κρύβει τη συγκίνηση της για όλες τις γυναίκες που περνούν δυσκολίες:

«Δεν βουρκώνω για τα δικά μου ζόρια. Βουρκώνω γιατί υπάρχουν γυναίκες που περνάνε δύσκολα, και άντρες και παιδιά».

Όπως εκμυστηρεύεται η απόφαση του διαζυγίου με τον Μάνο Αντώναρο δεν είχε τελεσιδικήσει, ο θάνατος τους πρόλαβε.

Δείτε εδώ όλη της στη συνέντευξη στο Αποκαλυπτικά plus:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!