Όλια Λαζαρίδου: «Από τα 6 έως τα 18 ήμουν στο οικοτροφείο»

Όλια Λαζαρίδου

Η Όλια Λαζαρίδου μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως παιδί αλλά και ως έφηβη.

Η Όλια Λαζαρίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν Σε Είδον και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως παιδί αλλά και ως έφηβη.

Η επιτυχημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά πως από τα 6 έως τα 18 της χρόνια έζησε σε οικοτροφείο. «Πέρασα αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί από τα 6 έως τα 18 μου χρόνια ήμουν στο οικοτροφείο. Έχω ζήσει μια ζωή συνέχεια με παιδιά, σε ένα δωμάτιο που μοιραζόμουν μαζί με άλλα παιδιά. Δεν έχω ζήσει, ας πούμε, μια ζωή σε μία κουζίνα, με αποτέλεσμα να μην έχω μάθει να μαγειρεύω και να είμαι λίγο… αυτοσχεδιαστική ως προς τα οικιακά.»

Στη συνέχεια η Όλια Λαζαρίδου αναφέρθηκε και στα σχόλια που λάμβανε για αυτό το γεγονός από τον περίγυρό της. «Μου έλεγαν «πώς και δεν έχεις διαμαρτυρηθεί για να σε βγάλουν από κει;» και τέτοια. Αυτό που αισθάνομαι τώρα εκ των υστέρων είναι ότι απλώς περίμενα να τελειώσει αυτό το καψόνι και να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου».

Η Όλια Λαζαρίδου πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Ζορμπάς» μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.