Όλγα Τρέμη για το διαζύγιο με τον Νίκο Νικητέα: «Περσινά ξινά σταφύλια, όλος ο κόσμος το ήξερε»

Όλγα Τρέμη

Πώς σχολιάζει η γνωστή δημοσιογράφος την επιστροφή της Έλλης Στάη στην τηλεόραση;

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος, που υπήρξε επί σειρά ετών anchorwoman στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, τη συχνή της σύγκριση με την Έλλη Στάη, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της, που βγήκε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έτριξε τα δόντια. Θυμάμαι ότι ο Χαρίλαος Φλωράκης έλεγε: περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός. Μένει να αποδειχθεί εάν έχει αυτό που ονομάζουμε πολιτική ραχοκοκαλιά και σε τι βαθμό», σχολιάζει αρχικά η Όλγα Τρέμη για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Κάνω με έναν τρόπο τηλεόραση διαδικτυακά, αυτό σημαίνει ότι ανοίγει μία πόρτα επικοινωνίας με πιο νεανικά κοινά. Το πρόβλημα της συμβατικής τηλεόρασης είναι ότι απευθύνεται κατά βάση σε πολύ μεγάλες ηλικίες.

Υπήρξαν προτάσεις για δελτίο ειδήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό που κάνω σήμερα. Το δικαιούμαι μετά από 45 χρόνια στην… πρίζα», δηλώνει στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος.

Πώς σχολιάζει την Έλλη Στάη και την πρόσφατη τηλεοπτική της επιστροφή στον σχολιασμό του κεντρικού δελτίου του ΟΡΕΝ;

«Συχνά μας μπερδεύουν με την Έλλη Στάη. Την είδα στον σχολιασμό των εκλογών και χάρηκα, έχει μία μακρά διαδρομή στη δημοσιογραφία. Ανήκει σε εκείνους που εγώ θεωρώ asset για τον χώρο μας. Δεν έχουμε απαραίτητα βίους παράλληλους με την Έλλη αλλά η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό», απαντά η Όλγα Τρέμη.

Κλείνοντας και σε σχέση με την είδηση του διαζυγίου της με τον Νίκο Νικητέα, που βγήκε με καθυστέρηση 3 ετών στη δημοσιότητα, η δημοσιογράφος τονίζει:

«Περσινά ξινά σταφύλια. Ο χωρισμός συνέβη πριν από 3 χρόνια και το διαζύγιο πριν από περίπου 2 χρόνια. Δεν θεώρησα ότι θα πρέπει να απασχολήσει και να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήταν μία προσωπική εξέλιξη στη ζωή μου και τίποτε άλλο».

«Δεν έκρυψα κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε. Τώρα εάν κάποιοι το ανακάλυψαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, προφανώς για να το επικαιροποιήσουν έκαναν μία μικρή χρονοκλοπή. Γιατί τι να έλεγαν; Ότι η Όλγα Τρέμη χώρισε πριν από 3 χρόνια; Είναι αστείο δημοσιογραφικά», καταλήγει η Όλγα Τρέμη.