Όλγα Σκιαδαρέση: «Ήμουνα στο πάτωμα, στο χαλί, έλεγα μόνο «αχ» και ήθελα να τελειώσει η καραντίνα»

Όλγα Σκιαδαρέση

"Μόλις είχα αρχίσει να βγαίνω μετά τη δουλειά, μου το έκοψαν πάρα πολύ απότομα και μου ήρθε πολύ δύσκολα" παραδέχθηκε η Όλγα Σκιαδαρέση.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» παραχώρησε συνέντευξη η Όλγα Σκιαδαρέση την Πέμπτη στην ΕΡΤ με αφορμή την παράσταση που θα συμμετάσχει στο θέατρο Τέχνης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή κόρη της Μπέσσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση αναφέρθηκε στην δύσκολη προσωπική της διαχείριση την περίοδο της καραντίνας.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Σκιαδαρέση εξομολογήθηκε πως «αυτή η φωτογραφία είναι από το σπίτι μας στα Σπάτα, λίγο μετά την περίοδο της πρώτης καραντίνας μάλλον. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Την πρώτη καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα. Ήμουνα στο πάτωμα, στο χαλί και έλεγα «αχ» μόνο και ήθελα να τελειώσει».

«Στην δεύτερη καραντίνα, επειδή δούλευα, ήταν κάπως καλύτερα. Γενικά το μόνο καλό από την καραντίνα ήταν ότι κάναμε λίγο περισσότερο παρέα σαν οικογένεια, βλέπαμε κάποιες ταινίες και όλα αυτά που έκανε όλος ο κόσμος».

«Απλά εγώ μόλις είχα αρχίσει να βγαίνω μετά τη δουλειά με φίλους και αυτά, για πρώτη φορά στη ζωή μου, μου το έκοψαν πάρα πολύ απότομα και μου ήρθε πολύ δύσκολα» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Όλγα Σκιαδαρέση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.