Όλγα Κεφαλογιάννη: «Θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά από την δημοσιότητα»

Όλγα Κεφαλογιάννη

"Αν παρατηρήσετε και στα δικά μου social media, ποτέ δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες των παιδιών" ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», μιλώντας μεταξύ άλλων για την οικογένεια της, τη δυναμική της γυναίκας στην πολιτική, αλλά και τις εξωσωματικές.

«Θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά από την δημοσιότητα. Αν παρατηρήσετε και στα δικά μου social media, ποτέ δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες των παιδιών. Το λέω αυτό γιατί είναι σημαντικό να κρατάμε κάποια πράγματα στην ιδιωτική σφαίρα. Όντως με τον σύζυγό μου κυκλοφορούμε πολλές φορές στην Αθήνα κι είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να μιλάμε φιλικά με τον κόσμο. Οι πολιτικοί οφείλουμε να είμαστε μέσα στον κόσμο. Αν χάσεις την επαφή με τον κόσμο, τότε χάνεις την μεγαλύτερη δύναμη, να μπορείς να μεταφέρεις τις αγωνίες κι αυτά που μπορεί να σου πούνε με ωραίο ή όχι τόσο ωραίο τρόπο» σημείωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Είμαι πολλά χρόνια στην πολιτική και παραμένω ένας άνθρωπος, που κυκλοφορώ στην πόλη μου και μιλώ με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες» τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.