Όλα Παίζουν: Σχολίασαν ξανά τον Λιάγκα για τα λεφτά

Μπέτυ Μαγγίρα: «Και στο πρωινό ρωτάει για λεφτά, αλλά και στο βραδινό. Έχει τρέλα...»

Γι' ακόμα μία φορά ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο επίκεντρο της εκπομπής «Όλα Παίζουν», λόγω της «τρέλας», όπως είπε και η Μπέτυ Μαγγίρα, που έχει με τα λεφτά. Αφορμή ήταν τα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής στον Κύπριο παίκτη του Voice, σχετικά με τα χρήματα και την κλινική των γονιών του.

Η Μπέτυ Μαγγίρα πήρε πρώτη τον λόγο και είπε: «Να πούμε όμως ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι σταθερός στις απόψεις του. Και στο πρωινό ρωτάει πόσα λεφτά έχεις και αν έχεις πολλά λεφτά και στο βραδινό ρωτάει. Πήγε αυτός ο παίκτης και μόλις είπε ότι οι γονείς του είναι γιατροί κι έχουν ιδιωτική κλινική στην Κύπρο, του είπε «κλινική, έχεις πολλά λεφτά. Έχει τρέλα με τα λεφτά».

Ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε από την πλευρά του: «Εκεί βγάζει χαρακτήρα, θυμάμαι τον κανονικό Λιάγκα. Γιατί στο Voice είναι και λιγάκι πιο “στημένος”», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου είπε με τη σειρά της: «Ώρες – ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει ότι όσοι έχουν κάποια οικονομική άνεση, δεν πρέπει να δουλεύουν, τέλος, ούτε να ασχολούνται με αυτό που αγαπούν. Να κάθονται σπίτι και να εισπράττουν. Μα δεν γίνεται έτσι».