Όλα όσα θα κάνει και θα πει η Βανδή Χριστούγεννα στο «Πρωινό mou

Διαβάστε παραλειπόμενα από το γύρισμα που έγινε χθες

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν χθες στο στολισμένο πλατό της Παιανίας και η Δέσποινα έκλεψε τις εντυπώσεις με το στενό μωβ φόρεμα που φορούσε, με αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά να της κάνει συνέχεια κολακευτικά σχόλια.  Η Δέσποινα μίλησε για όλα: Την γνωριμία της με τον Ντέμη Νικολαίδη, τον γάμο τους αλλά και τον ερχομό στη ζωή τους των δύο τους παιδιών της Μελίνας και του Γιώργου.

Όπως  θα δούμε η Δέσποινα μιλά για την ελληνική showbiz, την κρίση στην νύχτα αλλά και τις παλιές της διαφορές με την Τατιάνα Στεφανίδου που βέβαια έχουν λυθεί εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα οι δυο τους να είναι πλέον φίλες. Για του λόγου του αληθές θα παρακολουθήσουμε την παρουσιάστρια του «Αξίζει να το ζεις» να βγαίνει σε βίντεο στην εκπομπή και να μιλά για την Δέσποινα!

Δεν είναι μόνο αυτά: Στο Χριστουγεννιάτικο «Πρωινό mou» θα δούμε την Δέσποινα να τραγουδά όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με παιδική χορωδία αλλά και να φτιάχνει κουραμπιέδες με την καβαλιώτικη πατροπαράδοτη συνταγή.