Όλα Γκουντ: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα έκαναν πρεμιέρα

Όλα Γκουντ

Όσα είπα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στη νέα τους εκπομπή!

Τι κι αν το βράδυ της Παρασκευής ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ, μισή μόλις ημέρα αργότερα το ζευγάρι επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τη νέα εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα επιθυμούν να μας παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο πως η ζωή έχει πολλές όψεις και οι ίδιοι επιλέγουν την πιο θετική, έχοντας δίπλα τους την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου, το ζευγάρι έκανε πρεμιέρα στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ σημειώνοντας πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, στον ΣΚΑΪ και που θα κάνουμε αυτό το ταξίδι τα Σαββατοκύριακα μας από εδώ και μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο της εκπομπής, το «Όλα Γκουντ» δεν είναι τυχαίο. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την εκπομπή να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής, να περνάμε καλά, να χαμογελάμε, να λέμε και τα άλλα αλλά κυρίως να περνάμε καλά. Αυτός είναι ο στόχος μας».

«Θέλω να μας συγχωρέσετε λίγο το τρακ, το άγχος, αν γίνουν κάποια λάθη αλλά έτσι είναι η ζωή. Υπάρχουν και αυτά μέσα» τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Γιατί είμαστε πραγματικοί άνθρωποι, Γρηγόρη μου. Όλα είναι μέρος της ζωής. Θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που αυτό το όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκινάει για εμάς σήμερα. Φυσικά και έχουμε άγχος όμως, πιστέψτε με, το βασικό είναι ότι έχουμε χαρά και σας ανοίγουμε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά ώστε κάθε Σαββατοκύριακο τα μεσημέρια να μας κάνετε παρέα, να έρχεστε στο σπιτικό μας και να περνάτε καλά μαζί μας» πρόσθεσε με χαμόγελο η Νάταλι Κάκκαβα.

Και το «Όλα Γκουντ» ήλθε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ!