Όλα ανατρέπονται απόψε στο MasterChef με τη δοκιμασία Follow the Chef

MasterChef

Η δοκιμασία θρίλερ αποδεικνύει ότι το παιχνίδι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Απόψε στις 21:00, στο 9ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Αποδεδειγμένα έως τώρα στο MasterChef, όταν όλοι πιστεύουν ότι όλα έχουν μπει στη θέση τους, οι τρεις σεφ ξαναπαίρνουν την «τράπουλα» και μοιράζουν πάλι. Όσοι πίστεψαν ότι τα Bootcamp τελείωσαν αισίως και το μόνο που μένει είναι να μπουν στο σπίτι του MasterChef 4, έκαναν μεγάλο λάθος!

Άλλη μια δύσκολη δοκιμασία έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους τρεις Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να επιβεβαιώσουν τις επιλογές για τις ποδιές, που μοίρασαν. Σε σειρά, όπως στο σχολείο, μπροστά ο Μέντορας Σεφ  και πίσω να ακολουθούν οι «μαθητευόμενοι», έρχεται μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες να ταράξει την κανονική ροή του διαγωνισμού.

Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα άμεσα. Το άγχος, η έλλειψη συγκέντρωσης και παρατηρητικότητας, η αυθαίρετη πρωτοβουλία, θα στοιχίσει σε κάποιον την ποδιά και επομένως την παραμονή του στον διαγωνισμό, πριν ακόμα αρχίσει.

Η λιγότερο πιστή εκτέλεση από την κάθε ομάδα, θα κριθεί στο τέλος σε μία δοκιμασία αποχώρησης. Εκείνος ή εκείνη, που δεν θα τα καταφέρει, θα αποχωρίσει οριστικά από τον διαγωνισμό. Σε κάποιους ακούγεται εύκολο, για άλλους όμως δεν είναι καθόλου! Η δοκιμασία θρίλερ αποδεικνύει ότι το παιχνίδι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Το επίπεδο μπορεί μόνο να ανεβαίνει και όποιος δεν έχει την ικανότητα να το ακολουθήσει …θα μένει πίσω, στην καλύτερη περίπτωση, ή και εκτός διαγωνισμού!