Οι τρεις προτάσεις που συζητά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την τηλεόραση

Γιώργος Αγγελόπουλος

Για την τηλεοπτική του επιστροφή ετοιμάζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ποια είναι τα τρία projects στα οποία βρίσκεται πιο κοντά;

Σε αναζήτηση τηλεοπτικού project είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) με σκοπό να επιστρέψει μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Ο νικητής του πρώτου Survivor βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κου Κου και του Στέφανου Κωνσταντινίδη ο ίδιος συζητά για τρία format που έρχονται από το εξωτερικό.

Το πρώτο είναι το I’m A Celebrity όπου πρόσωπα της showbiz υποβάλλονται σε δοκιμασίες σε ένα τροπικό νησί και θα είναι με γυρίσματα στο εξωτερικό, το δεύτερο που αρέσει στον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι το γνωστό Fear Factor ενώ το τρίτο που είναι πιο κοντά στον ίδιο και έχει προτείνει, αφορά το Κάνε Μια Ευχή που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, δεν έχει υπογράψει ακόμα κάποιο συμβόλαιο αλλά είναι τα τρία επικρατέστερα concept αυτήν τη στιγμή.

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου σε σίριαλ, φαίνεται να υπάρχει σαν ενδεχόμενο από το δεύτερο μισό της σεζόν.