Οι συντελεστές της παράστασης «Πετάει Πέτάει» στο Celebrity Ρουκ Ζουκ

Celebrity Ρουκ Ζουκ

Το 4ο και τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν, το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, το αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τα Σάββατα του Ιουλίου ως Celebrity Rouk Zouk, με 4 επιπλέον επεισόδια, αγαπημένους celebrities, και το σημαντικότερο, για καλό σκοπό!

Το  4ο  και τελευταίο για τη σεζόν Celebrity Rouk Zouk, θα προβληθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 21.00, με πρωταγωνιστές το θίασο και τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Πετάει Πετάει».

[dfp_ads id=236982]

Συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε τις ομάδες “Boeing Boeing” (ο original τίτλος της θεατρικής παράστασης) με τους Γιώργο Βάλαρη (σεναριογράφος/σκηνοθέτης), Σοφία Βογιατζάκη, Αλέξη Φούκο (ενδυματολόγος παράστασης), Μαρία Κορινθίου, Σοφία Παυλίδου και «Πετάει Πετάει» (τίτλος της θεατρικής παράστασης – η ελληνική μεταφορά) με τους Μάνο Παπαγιάννη, Μάνο Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Αγγελική Δαλιάνη και Τραϊάνα Ανανία.

Τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου της περιοχής που επλήγη από το σεισμό.