Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έρχονται και γνωρίζουμε όλους τους ήρωες

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα

Η κάμερα του Πάμε Δανάη στα γυρίσματα για το σίριαλ "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα"!

Στα γυρίσματα του νέου σίριαλ του MEGA, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» βρέθηκε η κάμερα του Πάμε Δανάη το πρωινό της Δευτέρας. Η νέα κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να κάνει την ωραιότερη συντροφιά στους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού τη νέα σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο, σε πρωταγωνιστικούς αλλά και ξεχωριστούς ρόλους, η Εθνική Ελλάδος της τηλεοπτικής κωμωδίας : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στην φωτογράφιση που έγινε για τις ανάγκες προώθησης της νέας σειράς. Συνάντησε όλους τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν. Στα πρόσωπά τους ήταν έκδηλος ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία. Άπαντες χαρούμενοι για την συνάντησή τους στη μικρή οθόνη σε μια σειρά που φέρει τις υπογραφές των Ρέππα – Παπαθανασίου άρα έχει συμβόλαιο με την επιτυχία.

Σε 26 λαχταριστά επεισόδια η παράσταση που έσπασε τα ταμεία στο θέατρο έρχεται στις τηλεοράσεις μας. Μια κόρη φεύγει στο Λονδίνο να σπουδάσει κι επιτρέφει με τον Άλφερντ. Όλοι νομίζουν ότι είναι Άγγλος Λόρδος, και σύντομα μαθαίνουν ότι είναι Αλβανός.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστώ ξανά με την Μαρια Λεκάκη και να είναι… μια από τις ερωμένες μου», δηλωσε Βασίλης Κακούρας.

«Με τους Ρέππα – Παπαθανασίου συνεργάστηκα στην πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση, στους κουμπάρσους του ‘δις εξαρματείν”», ανέφερε η Τζένη Μπότση.

«Θα σκίσει η σειρά το χειμώνα στο MEGA. Θα είμαστε το βαρύ πυροβολικό για φέτος», υποσχέθηκε η Πηνελόπη Πιτσούλη.