«Οι «Συμμαθητές» ήταν να κοπούν την πρώτη χρονιά! Είχε έρθει ο Γιάννης Λάτσιος και…»

Συμμαθητές

«Την τελευταία ημέρα έκλαιγα από το σπίτι που έφυγα το πρωί...»

Η Νικολέττα Καρρά εξομολογείται για το παρασκήνιο που υπήρξε στην δημοφιλή σειρά οι «Συμμαθητές» στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη σειρά «50-50» που την ανέδειξε και τη συνεργασία με τον Βασίλη Θωμόπουλο.  Όταν η Κορύνα Μανταγάρη στην εφημερίδα Real τη ρωτά για την αγάπη που πήρα από το «50-50» από το κοινό, η Νικολέττα Καρρά αναφέρει:

[dfp_ads id=236982]

Αυτό είναι αλήθεια, το κοινό με αγάπησε αρχικά από το «50-50» και στη συνέχεια από τους «Συμμαθητές». Είχα την ευλογία να συνεργαστώ με τον Βασίλη, με τον οποίο έχω μια σχέση καρμική. Και στο «50-50» και στους «Συμμαθητές» υπήρχε ένα κλίμα εξαιρετικό. Είχα τη χαρά να είμαι σε ένα περιβάλλον που ξυπνούσα το πρωί από νωρίς και ήμουν χαρούμενη που έχανα τον ύπνο μου για να πάω στη δουλειά. Αυτό είναι μια ευλογία!

Οι «Συμμαθητές» ήταν να κοπούν την πρώτη χρονιά και λίγες ημέρες πριν από το τελευταίο γύρισμα, είχε έρθει ο Γιάννης Λάτσιος στα γυρίσματα και τον είχαμε πιάσει κάποιοι ηθοποιοί και τον «ψέλναμε» να μη σταματήσει η σειρά! Την τελευταία ημέρα έκλαιγα από το σπίτι που έφυγα το πρωί, έκλαιγα και στο γύρισμα με τον Κρατερό. Βγήκα από το γύρισμα με πρησμένα μάτια και με ύφος drama queen είπα στη Μαριάννα Τουμασάτου: «Μαριάννα μου, πως νιώθεις που τελειώνουμε;». Εκείνη μου απάντησε: «Πως να νιώθω, μια χαρά, αφού θα συνεχίσουμε και του χρόνου». Εγώ ζούσα το δράμα μου και οι υπόλοιποι ηθοποιοί είχαν μάθει πως η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χαρά που πήρα. Είμαι, όμως σίγουρη πως θα περάσω τέτοιες υπέροχες στιγμές και στο μέλλον.