Οι stars του «Dancing» μοιράζουν αυτόγραφα

Θέλετε να έχετε ένα αυτόγραφο της Ζέτας Μακρυπούλια, όπως αυτό που βλέπετε, ή μήπως προτιμάτε αφιέρωση… από τον κύριο Γιάννη;

Από όποιον, ή όποιους κι αν θέλετε, μπορείτε εύκολα να το αποκτήσετε, αρκεί να έχετε smart phone, αφού ο ΑΝΤ1 έβαλε όλους τους συμμετέχοντες (παρουσιάστρια, κριτική επιτροπή και διαγωνιζόμενους) στο «Dancing with the stars» και υπέγραψαν, ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν αυτόγραφά τους, όσοι επιθυμούν.

Ο τρόπος είναι απλός, αρκεί να κατεβάσετε το application του ΑΝΤ1 TV που διατίθεται δωρεάν. Στη συνέχεια θα πάτε στις «Εκπομπές» και μετά θα επιλέξετε το «Dancing with the stars Exclusive», όπου θα εμφανιστεί κατάλογος με όλους τους συντελεστές του talent show. Επιλέξτε το star που θέλετε, συμπληρώστε το όνομά σας και θα έχετε στην οθόνη σας το προσωπικό αυτόγραφό σας, με την υπογραφή του celebrity που επιλέξατε. Μία έξυπνη εφαρμογή του ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της προώθησης του «Dancing with the stars», που γνωρίζει θετική ανταπόκριση, αφού χιλιάδες είναι αυτοί που ήδη έχουν πάρει αυτόγραφα. Άντε λοιπόν και στα… δικά σας, όσοι θέλετε!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε όλα τα νέα του Dancing With The Stars ΕΔΩ!