Οι πρώτες εικόνες από τον 4o και τελευταίο ημιτελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Δείτε φωτογραφίες!

Ο 3ος ημιτελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κέρδισε στα ποσοστά τηλεθέασης το νεαρό κοινό 15-24, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό σημειώθηκε στις γυναίκες 15-24, καθώς παρακολούθησαν το δημοφιλές show σε ποσοστό 38,2%!

Επιπλέον το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» την Κυριακή 3 Ιουνίου τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του στο σύνολο του κοινού. Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό 15-44 η διαφορά έφτασε σχεδόν τις 7 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, ενώ το γυναικείο κοινό 15-24, του χάρισε προβάδισμα 19 μονάδων.

Οι performers που έλαβαν μέρος στον 3ο ημιτελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και μας εντυπωσίασαν. Από τους συμμετέχοντες όμως, μόνο δύο κατάφεραν να κερδίσουν απευθείας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, αυτοί ήταν:

• Ο ΛΕΓΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, που με την κιθάρα και το τραγούδι του έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού στο πλατό

• και η ΤΣΟΛΑ ΣΟΦΙΑ, που με τον ακροβατικό χορό της κέρδισε ομόφωνα την ψήφο των κριτών, Βαγγέλη Περρή, Ευγενίας Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλου.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:00, στον 4ο και τελευταίο ημιτελικό, θα μάθουμε το 3ο ταλέντο, που θα έχει επιλεχθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα θα παρακολουθήσουμε και τα μοναδικά ταλέντα που θα προσπαθήσουν ν’ αποδείξουν πως αξίζουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και το έπαθλο των 20.000€.

Τα ταλέντα που θα δούμε στον 4ο ημιτελικό:

ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΠΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΚΑΤΑΛΙΝ
ΚΑΤΑΛΙΝ & ΜΥΡΙΑΜ
ΚΟΝΤΑΞΙΟΥ ΕΡΤΙΛ
ΑΟΜΜΑΤΟΙ PRODUCTIONS
BULLET PROOF

Διαβάστε ακόμα:

Πού… στοχεύει το ταλέντο;

Το ταλέντο που ενθουσίασε τους κριτές στον τρίτο ημιτελικό

O μικρός Κωνσταντίνος εντυπωσίασε ξανά με το ταλέντο του